gimnastic-banner-the-beat-challenge

Porteria de present i futur

Els porters que han participat en dinàmica de 1r equip 22/23

Un cop finalitzades les competicions regulars de molts dels equips de la base, incloent filial i primer equip, tots els porters del Gimnàstic de Tarragona que han entrenat sota les ordres de Manolo Oliva s’han trobat sobre la gespa del Nou Estadi Costa Daurada.

La metodologia grana, referent als porters, que es treballa durant anys a l’entitat grana està encapçalada pel tècnic del 1r equip, Manolo Oliva, i secundada per l’entrenador de porters d’equips de la base, Josep Aragonés.

Aquest treball de base ha tingut el premi per a 7 joves porters de les categories inferiors que durant el present curs han participat en diverses sessions d’entrenament del primer equip, compartint tasques amb els metes Manu García i Dani Parra.

D’esquerra a dreta, ells són:

Alex Peiri (Juvenil A), Cesar Pirot (filial), Dani Parra (1r equip), Manu García (1r equip), Manolo Oliva (entrenador porters 1r equip), Josep Aragonès (entrenador porters base), Alex García (Juvenil A), Nahuel Pérez (Juvenil B), Gerard Curto (Juvenil B) i Ferran Aragonès (Cadet A).

A més dels presents a la imatge, cal afegir la participació de Gerard Font (filial).

gimnastic-ucrania