gimnastic-banner-the-beat-challenge

Posa’t en forma al Club Gimnàstic amb les noves sessions de Personal Trainer!

A partir d'aquesta nova temporada el Club Gimnàstic t'ofereix la possiblitat de posar-te en forma i millorar la teva capacitat física amb unes sessions de preparació física amb una entrenadora personal. Aquesta activitat està destinada, en general, a totes aquelles persones que volen millorar el seu rendiment i treballar a fons la seva preparació física, però, en concret, és de molta utilitat per aquells esportistes de competició que vulguin fer un treball físic específic que no troben en els seus entrenaments habituals o per aquelles persones que s'estiguin preparant proves físiques, com les d'accés a cossos de seguretat o estudis com els d'INEF. Les sessions estaran impartides per una llicenciada i doctora en ciències de l'activitat física i l'esport. Aquestes es duran a terme al pavelló del Club Gimnàstic.

Les sessions podran ser col·lectives (Dimarts i dijous a les 17:30h) o individuals (horari a convenir), i es treballarà, al gust de l'usuari, en classes d'una o dues hores

CLASSES EN GRUP: 1 hora / setmana: 30€ al mes 2 hores / setmana: 40€ al mes (mínim d'alumnes)

CLASSES INDIVIDUALS: 1 hora / setmana: 72€ al mes 2 hores / setmana: 132€ al mes

Les incripcions ja estan obertes i es poden fer a les oficines del Tennis del Nàstic (de dilluns a divendres de 9h a 12h i de 17h a 20h) o trucant, en el mateix horari, al telèfon 977290915.

gimnastic-ucrania