gimnastic-banner-the-beat-challenge

Powel i Álvaro Rey, renovats

Berry Powel i Álvaro Rey han escenificat aquest migdia la seva renovació amb el Nàstic. El davanter holandès continuarà vestint la samarreta grana una temporada més mentre que l'andalús que enguany ja té fitxa del primer equip, ha renovat per dues campanyes.

Els dos jugadors han comparegut en roda de premsa acompanyats del president del Consell, José María Fernandez; i el director esportiu, Josep Maria Nogués. El president ha estat l'encarregat d'obrir l'acte i ha explicat que l'objectiu del club és mantenir la major part de la plantilla i que les renovacions d'aquests dos futbolistes n'és un exemple. A més, Fernández ha volgut destacar tot el que van aportar els dos la passada temporada i que l'enteniment amb els futbolistes ha estat molt fàcil. Josep Maria Nogués ha destacat la importància del dos jugadors dins l'equip i ha mostrat la seva alegria per la incorporació definitiva d'Alvaro Rey al primer equip després que la passada campanya arribés per jugar a la Pobla. El director esportiu ha volgut transmetre als dos jugadors el seu agraïment per continuar al Nàstic i especialment a Powel ja que després del gran curs que va fer amb el conjunt grana havia tingut altres ofertes. Finalment ha estat el torn del dos principals protagonistes. El davanter ha afirmat que està molt feliç al club i a la ciutat, i creu que aquesta temporada tot serà més fàcil, i podrà fer encara, una millor campanya. Per la seva banda, Álvaro Rey ha volgut agraïr la confiança que el club ha ficat en ell i espera consolidar-se enguany plenament a la categoria. L'andalús ha assegurat que està molt feliç de jugar a Segona A i amb molta il·lusió.

Després de passar per la sala de premsa, Powel i Álvaro Rey han saltat al terreny de joc del Nou Estadi vestits de grana. Els jugadors s'han fet les tradicionals fotos juntament amb Fernández i Nogués, i posteriorment s'han fet una foto de familia amb els nens del campus d'estiu que no s'han volgut perdre aquest acte. A més, Powel i Rey han signat les samarretes a tots els nens.  

gimnastic-ucrania