gimnastic-banner-the-beat-challenge

Premi Auriga Fuscus per a l'equip femení (Patinatge de velocitat)

L’equip femení de patinatge de velocitat del Club Gimnàstic de Tarragona obté un dels Premis Auriga Fuscus que atorga el Consell Esportiu del Tarragonès.

El guardó fa referència a l’equip femení en edat escolar, pertanyent a un club o associació esportiva, que hagi destacat pel seus mèrits esportius i la seva trajectòria, i per la projecció de la imatge de la comarca fora del nostre àmbit. L’acte d’entrega als premiats tindrà lloc el dia 10 d’octubre al Teatre Auditori de Salou.

L’equip de patinadores grana està format per: Xènia Foix, Ania Blanca, Alba Oyonate, Julia Juncosa, Ana Gabriela, Núria Hernández, Julia Baringo, Ester Anton, Marina Anton, Ariadna Blanca, Judith Peñas, Eva Mauricio i Ainoa Martin.

La secció de patinatge de velocitat valora molt positivament aquest premi, ja que es tracta d’una "secció jove" del Nàstic, la qual encara no ha complert els tres anys des de la seva creació. Els joves patinadors i patinadores estan fent un gran esforç per millorar el seu rendiment i donar a conèixer aquesta disciplina esportiva poc coneguda fins al moment a les nostres terres. 

gimnastic-ucrania