gimnastic-banner-the-beat-challenge

Premi Solidari de la Fundació de la Federació Catalana per al Nàstic Genuine

El Nàstic Genuine ha estat un dels equips guardonats en la tercera edició dels Premis Solidaris que organitza la Fundació Privada Catalana de la Federació Catalana de Futbol.

El Nàstic Genuine ha estat un dels equips guardonats en la tercera edició dels Premis Solidaris que organitza la Fundació Privada Catalana de la Federació Catalana de Futbol. En una gala que s’ha celebrat a l’antiga fàbrica d’Estrella Damm a Barcelona, l’equip per a jugadors amb discapacitat intel·lectual del Nàstic ha estat reconegut en el premi extraordinari del jurat juntament amb els altres equips catalans que participen a LaLiga Genuine Santander. Han recollit el premi els jugadors Dídac Bosques i Jordi Rofes; l’entrenador, Rafel Magrinyà i el responsable de marca de l’entitat, José María Andreu Solé.

El Nàstic Genuine va néixer l’any 2016 fruït de la il·lusió de veure l’Álvaro i el Rubén, dos socis de l’entitat, jugant amb la samarreta grana. El Nàstic va ser l’impulsor d’una competició que va néixer la temporada passada amb 18 equips que van jugar en quatre seus i enguany té 30 equips jugant en sis seus diferents.

En total s’han repartit vuit premis dividits en tres blocs diferents: individual (jugador, àrbitre, entrenador i persona/club), col·lectiu (joc net, ètica esportiva i foment dels valors) i premi extraordinari del jurat.

Els Premis Solidaris es van crear l’any 2017 amb l’objectiu de reconèixer aquelles iniciatives i activitats que fomentin la solidaritat, els valors i l’ètica esportiva més enllà del terreny de joc.

gimnastic-ucrania