gimnastic-banner-the-beat-challenge

Després de l’escalfament a la Rambla Nova, preparats per al derbi!

El Gimnàstic de Tarragona, SAD ha celebrat avui una jornada social oberta a tots els aficionats, prèvia al derbi de dilluns al Nou Estadi.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD ha celebrat avui una jornada social oberta a tots els aficionats, prèvia al derbi de dilluns al Nou Estadi.

Des de les 10.30 hores, a la Rambla Nova, davant de Teresianes, s’ha viscut una jornada de color grana, on han passat joves, grans i adults, tots ells units pel Nàstic. La matinal ha estat per a diferents col·legis tarragonins que han volgut participar d’aquesta festa i del projecte ‘Junts Barris BBVA CX’. Diferents inflables amb circuits i un futbolí humà han estat les activitats destinades per als infants. Mentre que per parelles, els jugadors grana Reina, Mossa, Madinda, Àlex López, Tejera i Manu Barreiro han estat, una hora cadascun, signant autògrafs en les postals personalitzades preparades per a l’ocasió. Els nastiquers més fidels als seus ídols futbolístics, tampoc han desaprofitat el moment per fotografiar-se al seu costat, i fins i tot petar la xerrada.

Els regidors dels ajuntaments de Tarragona i Reus també han disputat el pertinent derbi en el futbolí humà. Amb els reforços dels representants dels dos clubs, on ha destacat la presència del president grana, Josep Maria Andreu; i el vicepresident, Jordi Virgili, s’ha disputat un derbi amb molta cordialitat i simpatia, que ha estat favorable als locals.

Després d’aquesta jornada, que ha finalitzat a les 19 hores, ja queda menys per viure el primer Nàstic – CF Reus de la història, en categoria professional. Aquesta diada ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona, BBVA CX, Nectina i grup Coca-Cola, col·laborant en diferents obsequis i material repartit durant la jornada. També ha estat present la Fundació Noelia, que ha rebut el suport de les dues entitats esportives i ha sortejat una samarreta del Nàstic entre totes les persones que han aportat el seu granet de sorra a la causa.

gimnastic-ucrania