gimnastic-banner-the-beat-challenge

Preparats per a LaLiga Genuine Santander 2022-2023 a Tarragona

Tots convidats a la cerimònia inaugural de divendres, a les 20 h, al Nou Estadi Costa Daurada

LaLiga Genuine Santander 2022-2023 arrenca aquest cap de setmana a Tarragona. Com és tradicional, el Nou Estadi Costa Daurada serà l’escenari de la 1a fase on es realitzarà la cerimònia inaugural de la competició. Aquest any, amb la incorporació del Fundación Real Madrid i FC Andorra, es batrà el rècord de participació amb un total de 44 equips.

El Nàstic Genuine ha realitzat aquesta tarda la darrera sessió preparatòria abans de la il·lusionant debut davant familiars, amics i aficionats al futbol i a la competició impulsada des del Nàstic. A més dels últims exercicis físics, també s’ha realitzat l’atenció als mitjans de comunicació.

L’acte inaugural tindrà lloc aquest divendres 11 de novembre, a partir de les 20 hores, al Nou Estadi Costa Daurada, amb la desfilada dels 44 equips participants sobre la gespa del Temple Grana. El president de LaLiga, D. Javier Tebas, i el president del Gimnàstic de Tarragona, D. Josep Maria Andreu, seran els encarregats de donar la benvinguda a jugadors, tècnics i familiars.

Després de l’acte inaugural al Nou Estadi Costa Daurada, el dissabte i el diumenge la competició es traslladarà a Salou, on els 42 equips competiran i també compartiran els valors de LaLiga Genuine Santander en els diferents camps del complex esportiu.

La llista de convocats per la Fase Tarragona del Nàstic la composen Dídac Bosques, Gerard Bertran, Kevin Gutiérrez, Cyro Almazan, Alvaro Cano, Daniel Ferrer, Arnau Pujol, Aaron Oya, David Carmona, Jose Antonio Mateu, Joan Josep Gonzalez, Aaron Cortés, Raül Iglesias, Oriol Clavaguera, Javier Jose Sarabia i Arnau Palomas. Els tècnics que acompanyaran l’equip són Rafel Magrinyà, Jordi Gornals, Daniel Barske i Sergi Bosques.

Consulta aquí tots els partits programats pel dissabte 12 i el diumenge 13 de novembre al Futbol Salou Sports Center. Per la seva part, el Gimnàstic de Tarragona disputarà tres partits:

  • Córdoba CF – Gimnàstic de Tarragona (dissabte 12, 12 h, Camp 1)
  • Gimnàstic de Tarragona – Elche CF (dissabte 12, 17 h, Camp 1)
  • Gimnàstic de Tarragona – Fundación Málaga CF (diumenge 13, 11 h, Camp 1)

Amb el suport de BASF, Diputació de Tarragona, Fundació La Caixa i Port de Tarragona.

gimnastic-ucrania