gimnastic-banner-the-beat-challenge

Preparats per l’última fase de LaLiga Genuine Santander 22/23

Els 44 equips disputaran 3 partits a la Ciutat Esportiva del Villarreal CF

El Nàstic Genuine tancarà una apassionant temporada 2022-2023 aquest proper cap de setmana jugant i compartint valors en la 4a i darrera fase del curs esportiu. La Ciutat Esportiva JM Llaneza, del Villarreal CF, serà la seu on es concentraran els 44 clubs participants en aquesta edició, tal i com va succeir a Tarragona en l’inici de la competició.

Aquest divendres per la tarda, a les 15 h, l’expedició grana partirà en autocar des de Tarragona i participarà en l’acte inaugural del vespre a les instal·lacions Villarreal CF. Els camps de la ciutat esportiva del conjunt groguet, que exercirà com amfitrió, seran els escenaris on es disputaran un total de 66 partits durant el cap de setmana.

El conjunt grana buscarà consolidar el campionat del fair play, que ara mateix lídera en el grup ‘Compañerismo’ i també en la classificació global.

Els 16 jugadors convocats per Rafel Magrinyà són: Ernesto Duarte, Álvaro Cano, Cyro Almazán, Ruben Almazán, Joan Josep Gonzales, Alejandro Coruzo, Aarón Cortés, Celia Martínez, Jose Antonio Mateu, Albert Roca, David Descarrega, Vània Garcia, Martí Díaz, Marta Álvarez, Aarón Oya i Arnau Palomas. En l’apartat tècnic, Rafel Magrinyà tindrà l’acompanyament de Cristina Gonzalez, Sergi Bosques i Manuel Garcia.

Els partits es jugaran dissabte, en horari de matí i tarda, i diumenge al matí. El Nàstic Genuine disputarà els següents enfrontaments:

Dissabte, 10 de juny, a les 11 hores: Nàstic – Fundación Real Madrid
Dissabte, 10 de juny, a les 18 hores: Nàstic – FC Cartagena
Diumenge, 11 de juny, a les 10 hores: Nàstic – Real Betis Balompié

Amb el suport de BASF, Diputació de Tarragona, Fundació La Caixa i Port de Tarragona.

gimnastic-ucrania