gimnastic-banner-the-beat-challenge

Presentació de Cristian Lobato

El jugador català ha estat presentat aquest migdia com a nou integrant de la primera plantilla del Nàstic. El centrecampista d’Esparreguera ha atès els mitjans de comunicació a la sala de premsa del Nou Estadi al costat del president Josep Maria Andreu i del director esportiu Emilio Viqueira.

El president ha donat la benvinguda al futbolista, de qui ha explicat que després d’aquestes últimes setmanes recuperant-se de la seva lesió i entrenant amb el primer equip, finalment s’ha decidit incorporar-lo a l’equip entre totes les parts. Andreu ha agraït la col·laboració i entusiasme de Cristian per ser oficialment nou jugador de l’entitat.

El futbolista, pel seu cantó, ha explicat que la seva prioritat era recuperar-se al 100% del genoll i, un cop acabada aquesta recuperació, està molt content de poder jugar amb el Nàstic. A més a més, també ha declarat que el vestuari és una família i que espera tornar a recuperar el seu millor nivell. Un cop acabada la roda de premsa, Cristian Lobato s'ha vestit la segona indumentària oficial del Nàstic coincidint amb la campanya ‘Grana week’ del Nàstic  i ha saltat a la gespa, on ha fet la tradicional sessió fotogràfica.

gimnastic-ucrania