gimnastic-banner-the-beat-challenge

Presentació de la Vinitfest a l'Espai Adernats del Nou Estadi

El Gimnàstic de Tarragona SAD convida als seus socis i aficionats a la presentació de la tercera edició de la Vinitfest. L’acte es celebrarà demà dijous 24, a les 12.00 hores, a l'Espai Adernats del Nou Estadi.

L’acte comptarà amb la presentació del cartell i la publicació dels grups, artistes i restaurants participants. Presentació de l’acord de col·laboració amb la Cooperativa Arrossaires del Delta de l’Ebre. Explicació de la festa i tematització d’enguany. Breu discurs del gerent, Joan Castellví, i dels organitzadors de l’esdeveniment, Adam Albert i Francesc Boronat.L’acte comptarà amb una copa de vi i una tapa en representació dels maridatges de la Vinitfest 2014.

El divendres 8 d’agost torna la festa per excel·lència del món vinícola tarragoní. La que serà la tercera edició de la Vinitfest, que l’any passat va comptar amb mig miler d’assistents i aquest any espera repetir assistència. Un espectacle sensorial que uneix el maridatge de vins i caves amb la millor gastronomia local, reputats i prometedors artistes de diferents disciplines i música de qualitat del territori.

gimnastic-ucrania