gimnastic-banner-the-beat-challenge

Presentació de Mousa i José Naranjo

El lateral Mousa i el davanter José Naranjo han estat els primers fitxatges en ser presentats davant els mitjans de comunicació i, posteriorment, vestir-se de grana per saltar sobre la gespa del Nou Estadi.

El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, els ha donat la benvinguda als dos joves jugadors i s’ha mostrat molt satisfet d’aquestes noves incorporacions en la plantilla 2015-2016, la qual afrontarà una difícil campanya a la Liga Adelante.

El lateral mataroní, Mousa, creu que el fet d’arribar a Tarragona és un gran pas en la seva carrera professional com a futbolista i també es veu molt capacitat per afrontar el repte de jugar a la categoria de plata. D’altra banda, José Naranjo, que ja va debutar a la Segona Divisió amb el Recreativo de Huelva, ha destacat que la velocitat, l’arribada des de segona línia i la rematada a porteria són alguns dels seus trets característics sobre el camp.

Un cop finalitzada la roda de premsa, els dos futbolistes s’han vestit de grana per sortir al Nou Estadi i posar per als fotògrafs. Un nombrós grups de nens del Nasticamp Estiu 2015 han estat els encarregats d’aclamar als dos futbolistes en la seva posada de llarg com a nous jugadors de l’equip tarragoní. 

gimnastic-ucrania