gimnastic-banner-the-beat-challenge

Presentació del Torneig Promeses 2014

El Gimnàstic de Tarragona SAD ha presentat aquest matí el Torneig Promeses 2014 de Setmana Santa, que es disputarà del 14 al 17 d’abril en diferents seus del territori tarragoní.

El torneig comptarà amb la participació de 24 equips catalans repartits en les categories d’infantil, cadet i juvenil. Cadascuna de les categories comptarà amb dos grups compostos per quatre equips. El torneig es jugarà en 5 seus: L’Ametlla de Mar, Constantí, El Morell, La Pobla de Mafumet i Tarragona (Nàstic).

El format del torneig consisteix en una fase regular de tres partits per grup, on el campió de cadascun dels grups jugarà la gran final, de la pertinent categoria, que es celebrarà al Nou Estadi el dijous 17 d’abril. La fase regular consta de 40 minuts per partit en les categories d’infantil i cadet, mentre, els juvenils jugaran 45 minuts. En el cas de les finals, 75 minuts per infantil, 80 per cadet i 90 minuts per al juvenil, tal i com regula la FCF. Tots els partits del torneig estaran dirigits per àrbitres de la Federació Catalana de Futbol (Delegació de Tarragona).

L’acte de presentació ha estat a càrrec de Ricardo Pacheco, Conseller del Nàstic; Jordi Guillén, membre del futbol base del Nàstic; i Pitu Iglesias, entrenador nacional i col·laborador extern. També han assistit els alcaldes de les diferents seus del torneig, com també, Josep Maria Andreu, president del Gimnàstic de Tarragona.

A continuació es detallen les diferents categories per seu i equips participants:

Infantil (14/04/2014)

Grup A – Ametlla de Mar: Nàstic, Ametlla de Mar, Salou i Alcover.

Grup B – Constantí: Torreforta, Torredembarra, Constantí i La Pobla de Mafumet.

 

Cadet (15/04/2014)

Grup A – El Morell: Nàstic, Atlètic Segre, Torredembarra i El Morell.

Grup B – Nàstic: Torreforta, Salou, Torredembarra i Alcover.

 

Juvenil (16/04/2014)

Grup A – Constantí: Nàstic, Torreforta, Salou i Constantí.

Grup B – La Pobla de Mafumet: Atlètic Segre, Olímpic Mora d’Ebre, El Morell i Pobla de Mafumet.

gimnastic-ucrania