gimnastic-banner-the-beat-challenge

Presentació del vídeo de final de temporada i la samarreta del play-off

El Gimnàstic de Tarragona SAD ha presentat aquesta tarda el vídeo del final de temporada, on surt la plantilla grana, i també s’ha mostrat la samarreta exclusiva pel play-off, que sortirà a la venda en els propers dies.

En l’acte de presentació davant els mitjans de comunicació, s’ha pogut visualitzar el vídeo d’aquest tram final de temporada on han participat tots els membres de la plantilla, tant jugadors com el cos tècnic, aportant missatges motivadors per empènyer a l’afició a omplir el camp. En el vídeo també s’ha desvetllat, de la mà del president Josep Mª Andreu, el hashtag definitiu: #pertuipels100. El lema fa referència als 100 anys d’història de la secció de futbol i convida a que l’aficionat, personalment, recordi aquells moments més significatius de la història de la secció grana, i que serveixen com a motivació personal per a assolir l’objectiu de l’ascens de categoria.

Per altra banda, en l’acte realitzat a la sala de premsa del Nou Estadi s’ha pogut veure la samarreta exclusiva pel play-off, dirigida als socis i aficionats, que estarà disponible a la Botiga del Nàstic en els propers dies al preu únic de 10€ i en talles júnior i sènior.  El disseny de la samarreta està inspirat en l’època romana, simbolitzada a través del casc de gladiador. En la part dorsal hi apareixen tots els noms dels membres de la plantilla del primer equip, tant jugadors com cos tècnic, així com també, els hashtags que ens han acompanyat durant la present temporada 2014-2015. 

gimnastic-ucrania