gimnastic-banner-the-beat-challenge

Presentació dels nous establiments col·laboradors

El Gimnàstic de Tarragona SAD va realitzar ahir al matí l’acte de benvinguda dels nous establiments col·laboradors de la present temporada 2014-2015. La campanya ‘El Nàstic et ve a buscar’, a banda de captar nous socis, també ha atret diferents comerços del Camp de Tarragona.

El director general de l’entitat, el Sr. Lluís Fàbregas, va ser l’encarregat de rebre tots els empresaris a la gespa del Nou Estadi i agrair-los la confiança mostrada en aquesta nova campanya. Els diferents establiments van rebre  una bufanda oficial del Nàstic i l’adhesiu que acredita als seus comerços com a establiments col·laboradors.

Per finalitzar l’acte, tots els assistents van fer un brindis per l’èxit de l’entitat grana amb una copa de cava, gentilesa de Vins i Caves Adernats.

Els locals que s’han adherit com a nous col·laboradors són: Bar Aquí Te Espero, Bar la Tasca, Bar Melvin, Bar Restaurant L’assaig, Botiga del Café, Clínica Dental Palazón, El Rincón del Pincho, Estanc Nuria, Evenfilms, Frankfurt Catedral, KuboKing, Moreno Exclusives, New City Serrallo, Roba de Casa, Supermercats Covirán, Take Away Sushi, Talleres Viraes i Zaida.

gimnastic-ucrania