gimnastic-banner-the-beat-challenge

Presentació oficial de Levy Madinda

El Nou Estadi ha viscut aquest matí la cinquena presentació del mercat de fitxatges d’hivern. Després de l’entrenament amb la resta de companys, el gabonès Levy Madinda s’ha vestit de curt per realitzar les fotografies protocol·làries a la gespa del Nou Estadi.

Prèviament, el president Josep Maria Andreu ha donat la benvinguda al futbolista cedit fins a final de temporada pel RC Celta de Vigo; juntament amb el director esportiu, Emilio Viqueira, tots tres han atès les preguntes dels mitjans de comunicació a la sala de premsa grana.

Andreu ha explicat les característiques tècniques de la nova incorporació del Nàstic per la segona volta del campionat i també ha mostrat la felicitat per l’arribada del jugador de 23 anys a Tarragona. Per la seva banda, Madinda ha declarat que ve a “competir per fer-se un lloc a l’equip” i donar-ho tot per sumar el màxim nombre de minuts i partits. També ha explicat les nombroses demarcacions que pot ocupar a la línia de mitjos, des del pivot defensiu a la mitjapunta. 

gimnastic-ucrania