gimnastic-banner-the-beat-challenge

Presentació d’Alan Godoy

El davanter canari ja vesteix de grana

El Gimnàstic de Tarragona ha realitzat la presentació de l’atacant Alan Godoy, primera incorporació del mercat de fitxatges d’hivern 2023-2024.

El president de l’entitat, Josep Maria Andreu, ha donat la benvinguda al futbolista i el director esportiu, Sergi Parés, ha valorat les característiques del jove futbolista cedit pel Deportivo Alavés fins a 30 de juny.

Alan Godoy ha mostrat les ganes i il·lusió d’estar a Tarragona, deixant clar que ve per “aportar la frescor i experiència d’haver jugat a Segona Divisió A durant el primer tram de la temporada i, sobretot, ambició i esforç”. El davanter també ha comentat el bon clima entre els companys: “percebo que el vestidor és una pinya i pel que he vist durant les negociacions per venir és que més que un equip això és una família”.

En finalitzar l’atenció als mitjans de comunicació, el futbolista que ja ha compartit la primera sessió de treball amb els nous companys, s’ha vestit de curt i ha trepitjat la gespa del Nou Estadi Costa Daurada per realitzar les fotografies protocol·làries i fer els primers tocs a la pilota com a nou jugador del Nàstic.

El nou futbolista grana continuarà l’activitat física amb l’equip, en les sessions programades per demà i dissabte, per preparar el duel de diumenge davant l’Osasuna Promesas, a les 18.30 h, al Temple.

gimnastic-ucrania