gimnastic-banner-the-beat-challenge

Presentació de David Comamala

Definit l’organigrama esportiu 2022-2023

David Comamala ha expressat les primeres paraules com a nou director esportiu de l’entitat. El figuerenc, que torna a casa tres temporades després, ha estat rebut pel president Josep Maria Andreu.

El mateix president, juntament amb el membre de la comissió esportiva, Jordi Virgili, ha estat l’encarregat de donar-li la benvinguda novament a les instal·lacions del Nou Estadi Costa Daurada. El màxim mandatari li ha desitjat molta sort públicament afirmant que “sé que això anirà bé, que funcionarà, i que ens ajudaràs a aconseguir tots els objectius que ens hem marcat”.

Per la seva part, David Comamala ha declarat que “el Consell d’Administració m’ho va posar molt fàcil per convencer-me i estic molt content de tornar al Nàstic, amb les ganes i il·lusió de sumar posant el meu granet de sorra”. A més, ha estat clar en els objectius: “intentar que entre tots aconseguim els objectius, que està clar que pel Nàstic han de ser màxims.”

Comamala també ha estat l’encarregat de detallar l’organigrama esportiu 2022-2023, clarament reforçat per l’entitat en tots els àmbits. Amb ell capdavant, el director esportiu estarà acompanyat per Sergi Parés com a secretari tècnic i director del Planter Grana; amb el suport de Jordi Guillén a la mateixa estructura, que seguirà sumant a la casa.

A més, Todd Beane segueix encapçalant la direcció de la metodologia grana per continuar amb la línia del departament creat la temporada anterior. I com a novetat per aquest 2022-2023, també s’estrena Mia Guasch, exjugador de la base i el filial, en la coordinació de la Nàstic Sports Academy.

Jordi Gornals, directiu del futbol base, continuarà encarregant-se de la supervisió de les categories inferiors del club; mentre que Adrián Rosales, per segon any, continuarà al capdavant de la coordinació de l’equip femení.

gimnastic-ucrania