gimnastic-banner-the-beat-challenge

Presentació de Jaume Jardí

Sobre la gespa del Nou Estadi Costa Daurada

El Gimnàstic de Tarragona ha realitzat la tercera jornada de presentacions 2023-2024; en aquesta ocasió, la de Jaume Jardí, la darrera incorporació del mercat de fitxatges d’aquest estiu. Després de les realitzades a La Canonja i al Restaurant Quattros de Tarragona, el Temple ha estat el lloc escollit per tornar a obrir les portes a socis i aficionats.

Com és tradicional, el president grana, Josep Maria Andreu, ha estat l’encarregat de donar la benvinguda al futbolista i desitjar-li la millor de les sorts al Gimnàstic de Tarragona. El director esportiu, Sergi Parés, ha valorat les qualitats i variants ofensives que el reusenc aportarà a l’esquema tàctic de Dani Vidal.

Jaume Jardí ha agraït l’esforç de l’entitat per incorporar-lo a l’equip, especialment a la tasca realitzada pel president, director esportiu i la recent incorporació de l’Àrea Esportiva, Javier Sanz. A més de Dani Vidal, qui el coneix i també l’ha patit en contra en categories inferiors. Jardí ha afegit que “que quan va sortir l’opció del Nàstic, no m’ho vaig pensar, i ara espero que sigui una bona temporada i els objectius es compleixin.”

En finalitzar l’atenció als mitjans de comunicació, el jugador s’ha vestit de curt i ha trepitjat novament la gespa del Nou Estadi Costa Daurada, escenari on el dissabte passat va marcar el seu primer com a jugador grana en el XIV Trofeu Ciutat de Tarragona. Familiars i nastiquers presents a la grada han tingut l’oportunitat de fotografiar-se sobre el verd per finalitzar l’acte.

gimnastic-ucrania