gimnastic-banner-the-beat-challenge

Presentació de les tres incorporacions del mercat de fitxatges

Dani Romera, Elías i Becerra

El Gimnàstic de Tarragona, SAD ha presentat oficialment les tres arribades del passat mercat de fitxatges. El president de l’entitat, Josep Maria Andreu, ha estat l’encarregat de donar la benvinguda oficial als futbolistes Dani Romera, Elías Pérez i Juan Camilo Becerra.

Per la seva part, Sergi Parés, ha valorat les incorporacions realitzades des la de direcció esportiva i les característiques que aportaran al conjunt dirigit per Raül Agné.

El primer en comparèixer ha estat Dani Romera. El jugador andalús, que ja ha debutat amb la samarreta grana, ha manifestat la seva satisfacció per estar al Nàstic i a Tarragona. Declarant que “estic molt content amb el club i la rebuda per part dels companys”, a més ha parlat de la situació esportiva de l’equip i de l’oportunitat que es presenta diumenge afirmant que “hem d’aprofitar el bon moment de joc per continuar sumant de tres en tres”.

Per la seva part, Elías Pérez, que també sap que representa defensar l’escut del Nàstic, ha destacat l’alt nivell del grup II de Primera RFEF Footters. El migcentre, que provenia de l’altre grup, ha expressat que “en aquest grup hi ha equips molt forts, però tenim un gran equip per estar a dalt”.

La darrera incorporació del mercat, Juan Camilo Becerra, que arriba cedit per la SD Ponferradina de LaLiga SmartBank, ha mostrat la il·lusió d’estar al Gimnàstic de Tarragona i la motivació que té en aquest segon tram de temporada dient que “puc aportar al col·lectiu moltes ganes per aconseguir els objectius més ambiciosos”.

Per acabar, els tres jugadors, el president i el director esportiu han posat davant els mitjans sobre la gespa del Nou Estadi per fer la fotografia d’aquesta presentació oficial.

gimnastic-ucrania