gimnastic-banner-the-beat-challenge

Presentació de Nano Rivas

Nano Rivas torna a Tarragona per afrontar les tres últimes jornades de LaLiga 1|2|3 al cap davant del cos tècnic grana.

Nano Rivas torna a Tarragona per afrontar les tres últimes jornades de LaLiga 1|2|3 al cap davant del cos tècnic grana. Aquest migdia ha tingut lloc la presentació oficial del nou entrenador del Nàstic.

Després de finalitzar la segona sessió d’entrenament del primer equip dirigida per Nano Rivas, s’ha realitzat la compareixença davant la premsa del preparador de Ciudad Real. A les 13 hores i acompanyat del president del Nàstic, Josep Maria Andreu; i el director esportiu, Emilio Viqueira, Nano ha fet les primeres declaracions davant els mitjans de comunicació assistents a la sala de premsa del Nou Estadi.

El seu missatge ha estat clar i contundent, “vinc per aconseguir la permanència i estic convençut que serà així”, a més a més ha mostrat la seva il·lusió per afrontar aquest repte amb tanta responsabilitat, assegurant que “en dos dies que porto aquí, els jugadors ja m’han transmès que tenen ganes, que estan forts i que estan convençuts que ho treure’m”. Per la seva part, el president Josep Maria Andreu li ha donat la benvinguda novament al Nàstic, declarant que “a tots ens feia gràcia que Nano vingués a Tarragona” després de la gran feina que va realitzar la temporada passada com a membre del cos tècnic del primer equip, amb el rol de segon entrenador. A banda, el màxim responsable del Consell d’Administració de la SAE ha afirmat que “confio i desitjo que aquests tres partits siguin bons per a ell i bons per al Nàstic”.

El nou tècnic ja ha dirigit dues sessions de treball amb la totalitat dels jugadors del primer equip. Nano signa un contracte fins a final de temporada amb el Gimnàstic de Tarragona, després de completar la temporada a la banqueta del filial del Getafe CF, al grup 7 de la Tercera Divisió, amb una meritòria sisena posició i entrenant un equip molt jove. Demà, dimarts, l’equip tindrà jornada de descans i dimecres seguirà la preparació del matx de diumenge al Nou Estadi davant el Girona FC.

gimnastic-ucrania