gimnastic-banner-the-beat-challenge

Presentació de Nàstic TV

El Gimnàstic de Tarragona, SAD inicia un nou projecte audiovisual que s’emetrà pel canal oficial del Nàstic a Youtube i per les xarxes socials del club.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD inicia un nou projecte audiovisual que s’emetrà pel canal oficial del Nàstic a Youtube i per les xarxes socials del club.

Nàstic TV tractarà temes i entrevistes desenfadades amb els jugadors del primer equip, així com d’altres estaments de l’entitat grana. Sempre buscant aportar un valor afegit a tots els socis i seguidors nastiquers.

El contingut audiovisual del canal online tractarà temes de proximitat i curiositats, tant internes com de l’entorn grana, coneixent la part més personal i humana dels jugadors fora del terreny de joc. El NasTest, qüestionaris, proves… seran alguns dels formats que tots els nastiquers podran veure setmanalment i reproduir quan vulguin en el canal grana a Youtube.

En l’acte de presentació, el director general grana, Lluís Fàbregas, ha afirmat que “fa força temps que estàvem ideant i treballant en aquest projecte”, afegint que “en aquests vídeos tindran cabuda tots els actors de l’entorn del Nàstic, des del primer equip fins al futbol base”.

Per la seva part, la periodista Sílvia Petit, presentadora i conductora de Nàstic TV, ha volgut agrair “l’acte de valentia de la directiva i el Club per posar en marxa el canal online oficial en moments complicats”. Finalment, Juanjo Ucha, responsable de la productora audiovisual Mediaframe,  ha dit que “facilitem tots els recursos tècnics i humans a disposició del club per fer un projecte de present i futur”.

Ja pots veure els prímers capítols de Nàstic TV i subscriu-re’t al canal oficial del Nàstic a Youtube.

gimnastic-ucrania