gimnastic-banner-the-beat-challenge

Presentació de Thomas Amang

El davanter camerunès ha manifestat les primeres paraules com a nou jugador grana

El president Josep Maria Andreu, i el director esportiu, Sergi Parés, ha donat la benvinguda al darrer jugador en incorporar-se al Gimnàstic de Tarragona 2019-2020.

El president els hi ha desitjat molta sort després de destacar algunes de les seves qualitats, que l’equip entrenat per Xavi Bartolo sumarà a la seva plantilla en aquest inici de temporada. Per la seva banda, el director esportiu ha explicat que pel partit davant el FC Andorra el jove davanter encara no podrà debutar amb l’equip ja que s’espera un últim tràmit burocràtic per tal de veure a Thomas Amang sobre el terreny de joc en partit oficial.

El davanter ha explicat alguns dels motius pels quals es va decantar pel projecte del Nàstic, tot i tenir d’altres ofertes d’equips de superior categoria. Amang ha declarat que “el meu agent em va explicar el projecte i la gran estructura del Gimnàstic de Tarragona, i he vingut aquí amb moltes ganes d’aconseguir l’objectiu de l’ascens de categoria”. A més, ha afegit que “porto dues setmanes amb el grup i el cos tècnic. Estem treballant bé, amb un bon estat, i es poden fer grans coses”. Posteriorment, el director esportiu, Sergi Parés, ha fet un petit balanç del que ha estat el mercat de fitxatges.

gimnastic-ucrania