gimnastic-banner-the-beat-challenge

Presentació d’Iker Recio

Sobre la gespa del Nou Estadi Costa Daurada

El Gimnàstic de Tarragona ha realitzat la quarta i última tanda de presentacions del mercat de fitxatges 2023-2024. El lateral esquerre Iker Recio, la darrera incorporació grana, ha estat el protagonista.

El president grana, Josep Maria Andreu, ha donat la benvinguda al futbolista i el director esportiu, Sergi Parés, ha valorat les característiques del jove jugador cedit per l’AD Alcorcón durant la present temporada.

Iker Recio ha mostrat la seva alegria, declarant que “estic molt content d’estar aquí amb els companys i vull donar-ho tot aquesta temporada per agafar molta experiència”. El defensa també ha comentat com veu a l’equip des de la seva arribada: “la senya d’identitat crec que la tenim clara; en els entrenaments es veu i també en els dos partits que hem fet fins ara.”

En finalitzar l’atenció als mitjans de comunicació, el futbolista que encara no ha debutat en partit oficial, s’ha vestit de curt i ha trepitjat la gespa del Nou Estadi Costa Daurada per realitzar les fotografies protocol·làries i fer els primers tocs a la pilota com a nou jugador del Nàstic.

gimnastic-ucrania