gimnastic-banner-the-beat-challenge

Presentació oficial de Juan Delgado i Ike Uche

El Nàstic ha presentat avui a oficialment a dos dels darrers fitxatges grana, Ike Uche i Juan Delgado.

El Nàstic ha presentat avui a oficialment a dos dels darrers fitxatges grana, Ike Uche i Juan Delgado.

En un acte que s’ha dut a terme al barrí tarragoní de Bonavista el Nàstic ha presentat davant l’afició als davanters Juan Delgado i Ike Uche. La presentació ha comptat amb un nombrós públic assistent aprofitant que el club, un cop més, ha volgut apropar aquestes esdeveniment a l’afició. Cal recordar que és la tercera presentació que el Nàstic fa enguany, lluny del Nou Estadi, en una voluntat molt clara d’apropar l’equip als nastiquers i fer sentir als nous cracks grana, l’estima d’una afició que serà clau en una nova temporada plena de reptes.

La seu triada per aquesta tercera tanda de presentacions ha estat el Restaurant Braseria Cabrera de Bonavista que serà la seu de la nova penya que naixerà aquesta temporada al barri de ponent. El president del Nàstic ha volgut aprofitar l’acte per animar al públic assistent a fer-se socis i a incorporar-se a la nova penya.

Els dos nous jugadors grana s’han mostrat molt contents de firmar pel Nàstic. Ike Uche ha destacat el paper del l’equip de Vicente Moreno la temporada passada i l’ha descrit com “un projecte engrescador i ambiciós”. Per la seva banda, Juan Delgado ha valorat molt positivament el seu salt al futbol europeu en un equip que “l’any passat va competir molt bé i va estar a punt de pujar a Primera”.

gimnastic-ucrania