gimnastic-banner-the-beat-challenge

Presentació oficial dels 16 convocats del Nàstic per la 2a fase de LaLiga Genuine

El pavelló del Club Gimnàstic ha acollit la presentació oficial dels 16 jugadors del Nàstic Genuine convocats per jugar la segona fase de LaLiga Genuine, que es disputarà a Tarragona entre el 19 i el 21 de gener. Aquesta presentació s'ha fet dins la segona jornada del Voluntariat Grana, que ha servit per donar a conèixer també els detalls de la competició als voluntaris.

El pavelló del Club Gimnàstic ha acollit la presentació oficial dels 16 jugadors del Nàstic Genuine convocats per jugar la segona fase de LaLiga Genuine, que es disputarà a Tarragona entre el 19 i el 21 de gener. Aquesta presentació s’ha fet dins la segona jornada del Voluntariat Grana, que ha servit per donar a conèixer també els detalls de la competició als voluntaris.

Al voltant de 300 alumnes del Col·legi Sant Pau i de l’Institut Martí i Franquès i un grup de treballadors de BASF han conegut els detalls interns de LaLiga Genuine, ja que seran els encarregats de fer més fàcils les tres jornades a tots els jugadors i equips participants.

Juanjo Rovira, Maite Colomer i Víctor Grau, responsables de l’empresa AGF organitzadora de la competició, han fet l’explicació de les característiques específiques de la lliga, dels detalls de la inauguració que es farà divendres 19 de gener a les 20 hores al Nou Estadi i dels dos dies de partits que es jugaran al Complex Esportiu Futbol Salou dissabte 20 i diumenge 21.

El moment més especial s’ha viscut amb la presentació dels 16 jugadors del Nàstic Genuine convocats per la cita. Un per un, han sortit al pavelló des de la zona de vestidors i s’han fet la fotografia oficial amb Josep Maria Andreu, president del Nàstic i Carles Navarro, director general de BASF a Espanya. També la resta dels jugadors de l’equip s’han fet la fotografia de grup amb l’entrenador, Rafel Magrinyà.

Aquesta segona jornada de Voluntariat Grana també ha servit per oficialitzar l’acord de col·laboració entre Nàstic i BASF, pel qual l’empresa es converteix en patrocinador oficial del Nàstic Genuine.

LaLiga Genuine està formada per 18 equips. Després de jugar la primera fase a Vila-real, ara arriba la segona a Tarragona per posteriorment jugar també a Mallorca i Vigo. En aquesta segona fase el Nàstic s’enfrontarà a CA Osasuna, RC Deportivo de la Coruña i el Córdoba CF.

gimnastic-ucrania