gimnastic-banner-the-beat-challenge

Presentació oficial dels nous jugadors grana

El Gimnàstic de Tarragona SAD ha presentat avui a les 5 primeres incorporacions del mercat estival de fitxatges.

El Gimnàstic de Tarragona SAD ha presentat avui a les 5 primeres incorporacions del mercat estival de fitxatges.

La presentació oficial de Maikel Mesa, Abraham Minero, Tete Morente, Carlos Blanco i Sandro Toscano ha tingut lloc a la Casa Joan Miret de Tarragona, i ha comptat amb la presencia d’un nombrós públic assistent. Els nastiquers han volgut donar una càlida rebuda als nous jugadors grana i demostrar-los, des del primer dia, el suport que rebran de l’afició.

El President de l’entitat, el Sr. Josep Maria Andreu, ha estat l’encarregat de dirigir l’acte, presentant davant l’afició als 5 nous jugadors del Nàstic. Acte seguit, els mitjans han pogut fer les seves preguntes als grana, que s’han mostrat molt motivats per ajudar al Nàstic a assolir els objectius fixats. Abraham Minero, per la seva veterania, ha estat qui ha portat la veu cantant, destacant la importància del treball en equip per a fer una bona campanya. “La temporada passada ja és passat, hem de pensar en el present. Hem d’estar tots molt il·lusionats i treballar per començar des del primer dia sent un equip i lluitar per aconseguir els objectius”.

La presentació ha acabat amb les tradicionals fotos amb el President i els nous jugadors. Les fotografies s’han produït en un marc incomparable, com és el jardí interior de la Casa Joan Miret de Tarragona, gràcies a l’acord entre el l’entitat grana i AG Planning, patrocinador oficial de les presentacions de l’equip. A més, tots els nastiquers assistents han pogut fer-se fotografies amb els nous jugadors grana, un cop finalitzat l’acte oficial.

gimnastic-ucrania