gimnastic-banner-the-beat-challenge

Presentacions de Xisco H, Fali i Miguel Palanca

El Gimnàstic de Tarragona SAD continua amb les presentacions en vistes a la propera temporada 2015/16. Aquest migdia s’ha dut a terme una triple presentació, els encarregats de passar per la sala de premsa del Nou Estadi han estat Xisco Hernández, Fali i Miguel Palanca, respectivament.

El president grana, Josep Maria Andreu, ha donat la benvinguda als nous jugadors de l’equip i s’ha mostrat molt satisfet per les noves incorporacions en que ha treballat la direcció esportiva del Nàstic, encapçalada per Emilio Viqueira.

Posteriorment, el jugador balear Xisco Hernández ha declarat que té moltes ganes de començar els entrenaments per tal de guanyar-se un lloc entre els escollits de Vicente Moreno, també ha destacat la seva polivalència en les posicions d’atac. Per la seva part, Fali, ha valorat les seves característiques sobre el terreny de joc, com també les ganes de treballar per l’equip des del primer instant. Per últim, el tercer presentat en aquesta jornada, Miguel Palanca, s’ha mostrat molt content de poder vestir la samarreta del Nàstic, el conjunt de la seva ciutat. Cal destacar l’esment que ha fet al seu pare, Santi Palanca, jugador històric de l’entitat grana ja que va disputar més de 200 partits i, encara ara, és el màxim golejador del Nou Estadi. Miguel Palanca també ha afegit que arriba amb molta gana de fer bons partits i fer gaudir a tots els aficionats del conjunt tarragoní.

gimnastic-ucrania