gimnastic-banner-the-beat-challenge

Djetei, Rharsalla i Maloku presentats

El Nàstic ha fet avui la segona tanda de presentacions de les incorporacions per a la nova temporada.

El Nàstic ha fet avui la segona tanda de presentacions de les incorporacions per a la nova temporada. L’acte s’ha dut a terme al local de la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau, seu de la Penya Nastiquers de Sant Pere i Sant Pau.

Després de l’èxit de les presentacions de fa dues setmanes, el club ha volgut aquest cop apropar l’equip a un dels barris més nastiquers de la ciutat. Així, Sant Pere i Sant Pau ha estat l’escenari triat per presentar oficialment als tres fixatges que encara no havien estat presentats.

Aquest cop, els protagonistes han estat el defensa Mohammed Djetei, que va ser el primer fixatge grana, i els davanters Elvir Maloku i Mohammed Rharsalla.

La presentació ha comptat amb la presència del president del Nàstic, el Sr. Josep Maria Andreu i del Director Esportiu, el Sr. Emilio Viqueira. Un gran nombre de públic ha assistit a l’acte que ha gaudit, fins hi tot, d’un pilar de 4 bastit pels Castellers de Sant Pere i Sant Pau i que ha servit per donar a conèixer als nous una de les tradicions més arrelades al nostre territori, els castells.

gimnastic-ucrania