gimnastic-banner-the-beat-challenge

Presentada la 28a Final de la Copa Catalunya

Avui, a les 17 hores, s'ha presentat a la sala de plens de l’Ajuntament d’Olot la 28a Final de la Copa Catalunya que es jugarà el proper dimarts 28 de març a les 19 hores.

Avui, a les 17 hores, s’ha presentat a la sala de plens de l’Ajuntament d’Olot la 28a Final de la Copa Catalunya que es jugarà el proper dimarts 28 de març a les 19 hores. Els finalistes d’enguany són el Gimnàstic de Tarragona SAD i el Girona FC. El partit se celebrarà al Municipal d’Olot i es podrà seguir en directe pel canal Esport 3.

A l’acte ha assistit l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, el Director del Consell Català de l’Esport, Antoni Reig, el President del Girona FC, Delfí Geli, el vicepresident de la Unió Esportiva Olot, Albert Pallàs, i el Director General del Nàstic, Lluís Fàbregas.

Lluís Fàbregas ha assenyalat que “serà una final bonica davant d’un dels equips més potents de LaLiga 1|2|3. El Girona viu actualment un moment molt dolç. Tant de bo aquest any assoleixin l’ascens a Primera Divisió. Malgrat això, som ambiciosos i volem aixecar la tercera Copa Catalunya de la nostra història.”.

A l’acte també hi ha estat present el vicepresident de la FCF Josep Llaó; el directiu i delegat de la FCF a Girona, Jordi Bonet; el directiu i delegat al Vallès Oriental, Juan Núñez; el directiu i delegat al Vallès Occidental Sabadell, Albert Montull; els directius Raül Sus i Jesús Pont; el directiu adjunt Víctor Güell; el director del CTA, Xavier Moreno Delgado; i el responsable dels Comitès, Xavier Latorre; així com els subdelegats de la delegació de Girona i el subdelegat del Berguedà, Pep Graus.

Recordem que el Gimnàstic de Tarragona, SAD i la Federació Catalana de Futbol faciliten 250 entrades, amb viatge en autocar inclòs, als socis abonats de l’entitat grana. Aquesta promoció és exclusiva per a socis. Cada abonat podrà retira un màxim de dues entrades i la promoció està limitada a les 250 localitats facilitades per la FCF al municipal olotí. Els socis que es desplacin es determinarà per l’ordre en què facin la seva inscripció a les oficines del Nàstic de dilluns a divendres, de 9 a 13:30 hores i de 16 a 19 hores.

gimnastic-ucrania