gimnastic-banner-the-beat-challenge

Presentada la campanya #Venvinguts

El Nàstic ha presentat avui la campanya #Venvinguts de cara al partit d’aquest diumenge contra el Llagostera amb l’objectiu d’omplir el Nou Estadi.

En roda de premsa el President de la SAD, el Sr. Josep Maria Andreu, ha explicat als mitjans els detalls de la campanya que s’inicia avui dilluns i que busca animar a socis i aficionats a omplir diumenge el Nou Estadi.

Sota el lema #Venvinguts, la campanya pretén jugar, amb un to d’humor, amb la V de la coneguda pel·lícula V de Vendetta presentant el partit de diumenge com una revenja esportiva entesa dins la sana rivalitat entre dos clubs catalans. Com ha explicat el president, l’objectiu és vestir el Nou Estadi de grana animant a tothom a venir al camp amb la samarreta i la bufanda del Nàstic.

El President ha aprofitat la roda de premsa per enviar un missatge contundent demanant que diumenge el Nou Estadi, i l’afició del Nàstic, siguin un cop més un exemple de respecte i comportament demostrant els valors que han acompanyat al Nàstic durant aquest més de 100 anys d’història.

D’altra banda, el Sr Xavier Abelló, Director del canal tac12, ha explicat ala assistents el fil argumental del vídeo promocional que ha estat editat per canal tarragoní.

Finalment, s’ha fet la presentació oficial de l’espot promocional en el vídeo marcador del Nou Estadi davant l’atenta mirada dels periodistes presents a la roda de premsa. 

gimnastic-ucrania