gimnastic-banner-the-beat-challenge

Presentat el pla del Voluntariat Grana 2018/2019

La sala de conferències del Col·legi d’Advocats de Tarragona va acollir la primera jornada de Voluntariat Grana d’aquesta temporada 2018/2019.

La sala de conferències del Col·legi d’Advocats de Tarragona va acollir la primera jornada de Voluntariat Grana d’aquesta temporada 2018/2019. Bito Fuster, nova coordinadora des de fa unes setmanes d’aquest programa que va engegar el Nàstic l’any passat, va presentar el pla previst pels pròxims mesos i va definir les estratègies més importants amb la intenció de convertir el Voluntariat Grana en un “model de referència per als clubs de l’estat i per a refermar el compromís del Nàstic amb la integritat”.

L’ajuda logística en els partits que es juguen al Nou Estadi, la fase de Tarragona de LaLiga Genuine Santander, les accions socials i les activitats de competició de les seccions centraran les tasques que desenvoluparan els voluntaris granes aquesta nova temporada.

A la sessió també va estar present Juanjo Rovira, membre de la organització del torneig Genuine, que va detallar les necessitats de la competició que es jugarà a Tarragona entre el 16 i el 18 de novembre i  Javier Balañá, secretari del consell d’administració del Nàstic, va detallar el marc legal del voluntariat.

En aquest acte de presentació de la nova temporada també van estar presents el conseller Antoni Vallverdú, el responsable de l’àrea social, Jordi Ruiz i Pere Valls, membre de la junta directiva del club.

La temporada passada el Voluntariat Grana va començar amb la col·laboració d’uns 300 alumnes de l’Institut Martí i Franquès i el Col·legi Sant Pau i un grup de treballadors de la companyia BASF, patrocinador oficial, que van fer diferents feines durant la celebració de la fase de Tarragona de LaLiga Genuine Santander. Enguany, també s’afegeixen al programa el Col·legi Mare Nostrum i La Salle de Tarragona.

Durant l’estiu, el programa també s’ha obert a tots aquells socis i aficionats del Nàstic que vulguin col·laborar amb l’entitat i mitjançant un formulari a la pàgina web (http://www.gimnasticdetarragona.cat/voluntariat-grana/) ja s’han inscrit una vuitantena més de voluntaris.

Fins el moment, aquesta temporada els voluntaris granes han estat presents en els partits jugats al Nou Estadi fent tasques d’informació al soci i accés i també a la jornada que el Nàstic va fer a la Rambla Nova dins les festes de Santa Tecla. La pròxima acció serà per a la celebració de la primera fase de LaLiga Genuine Santander entre el 16 i el 18 de novembre.

gimnastic-ucrania