gimnastic-banner-the-beat-challenge

Presentats els fitxatges 2020-2021

Sobre la gespa del Nou Estadi

El Gimnàstic de Tarragona ha presentat les incorporacions realitzades en el mercat de fitxatges d’aquest estiu. El president, Josep Maria Andreu, i el director esportiu, Sergi Parés, han estat els encarregats de saludar als futbolistes sobre el terreny de joc del Nou Estadi.

Wilfred, Gonzi, Marc Trilles, Alex Quintanilla, Joan Oriol, Fausto Tienza, Fran Carbia, Francesc Fullana i Carlos Vicente s’han vestit amb la indumentària tècnica de joc per realitzar les fotografies individuals i també conjunta davant dels mitjans gràfics. Només Lucas Prudhomme, que està de retorn a Tarragona pels compromisos internacionals, no ha pogut participar en l’acte.

Els jugadors, que han entrenat aquest matí a les instal·lacions del Complex Esportiu Futbol Salou i a la tarda ho faran al camp annex al Nou Estadi, estan immersos en la preparació del debut en lliga d’aquest diumenge, a les 18 hores, a l’Estadi Johan Cruyff. Partit que serà transmès en directe pel canal Esport3.

El mateix president i director esportiu els han encoratjat a sumar la primera victòria en aquest inici i tornar a Tarragona amb els 3 punts.

gimnastic-ucrania