gimnastic-banner-the-beat-challenge

Preus i horari del Nàstic – UE Llagostera

El partit d'anada de la tercera eliminatòria de la promoció d'ascens a Segona Divisió A, entre el Nàstic i la UE Llagostera, es disputarà el proper diumenge 15 de juny a les 19h al Nou Estadi.

Tots els aficionats que vulguin retirar la seva entrada ja poden passar per les oficines del club. Les localitats de Gol tenen un preu de 10€, Preferent 20€ i Tribuna 30€. Els socis del Nàstic tindran l'accés gratuït a l'estadi presentant el seu carnet.

El club recorda que tots els aficionats que ja s'han donat d'alta com a socis també poden passar per les oficines per recollir la seva entrada.

Bricodepot manté la promoció per a aquest partit, i totes les compres superiors a 50€ es podran bescanviar per una entrada de Gol, presentant el tiquet a les oficines.

Finalment, i com en partits anteriors, els jugadors de futbol base de la província de Tarragona podran accedir gratuïtament al Nou Estadi amb la seva fitxa federativa corresponent. Aquests jugadors podran entrar presentant la seva fitxa, sense que sigui necessari bescanviar-ho per una entrada a les oficines del club.

Per altra banda, la campanya de socis i de renovació segueix en marxa. Els preus per a la temporada 2014-15 són 90€ a Gol, 140€ a Preferent i 200€ a Tribuna. Tots aquells que es facin socis aquesta setmana rebran gratis l'entrada per al Nàstic – Llagostera de diumenge.

L'horari d'oficines és de dilluns a divendres de 9h a 20h ininterrompudament, dissabte de 10h a 14h i diumenge de 10h fins a l'inici del partit. A més, aquest dissabte el club disposarà d'un stand a la Rambla Nova de Tarragona, a l'alçada del col·legi Teresianes i en horari de 10h a 18h, on tots els que ho vulguin podran adquirir una entrada per a l'important partit d'aquest diumenge al Nou Estadi.

gimnastic-ucrania