gimnastic-banner-the-beat-challenge

Preus i promoció per al Nàstic – Racing de Ferrol, primer partit del play-off

A partir d'avui, tots els seguidors que desitgen adquirir una entrada per al primer partit del play-off al Nou Estadi, el que enfrontarà a Nàstic i Racing de Ferrol aquest diumenge 18 a les 19h, ja poden passar per les oficines del club. Els preus de les entrades per als no socis són de 5€ a les zones de Gol o Preferent i de 10€ a la zona de Tribuna del Nou Estadi.

Els partits de promoció d'ascens a Segona Divisió no estan inclosos en el carnet d'abonat. Per aquest partit, no obstant, el Consell d'Administració ha decidit que no representi cap cost addicional per al soci, pel que els abonats al Nàstic podran entrar de la mateixa manera que ho han fet durant la temporada regular, presentant el seu carnet.

Per altra banda, el Gimnàstic de Tarragona SAD fa una promoció especial per a aquest partit. Els aficionats que realitzin una compra superior a 10 euros a la Botiga del Nàstic, rebran una entrada gratuïta a la zona de Gol o Preferent.

L’horari d’oficines és de 9 a 13.30 hores i de 16 a 19 hores de dilluns a divendres, i de les 10.30 a 13.30 hores el dissabte. També es podran aconseguir entrades a taquilla i a les oficines del club el mateix diumenge, dues hores abans de l’inici del partit.

gimnastic-ucrania