gimnastic-banner-the-beat-challenge

Preus Nàstic – Girona FC (Copa del Rey)

El Gimnàstic de Tarragona SAD ha fet oficials avui els preus de les entrades per a l’enfrontament de Copa del Rey contra el Girona FC del proper dimecres 9 de setembre a les 20.30 hores.

Tots els socis del Nàstic podran adquirir una entrada, per a la seva localitat, per tan sols 10€. A més a més, amb l’entrada, els socis tindran dret a una invitació doble, de la mateixa zona del camp, per a qualsevol partit lliguer al Nou Estadi fins al 31 de desembre. És imprescindible guardar l'entrada del partit de copa entre el Nàstic i el Girona FC per tal de bescanviar-la un cop hagi passat l'eliminatòria copera, és a dir, a partir del dijous 10 de setembre. Les entrades del partit que es vulgui assistir només es bescanviaran durant la mateixa setmana de l'enfrontament escollit.

Les entrades per als no socis són de 15€ a Gol, 20€ a Preferent i 30€ a Tribuna.

Tots aquells seguidors grana que formalitzin el seu abonament per a la temporada 15/16 abans de l’inici del partit de Copa, també podran gaudir d’aquesta promoció exclusiva per a socis.  

Els recordem que les oficines del Nàstic romandran obertes de dilluns a divendres, de 9.00 a 13.30 hores i de les 16.00 a les 19.00 hores. D’altra banda, el dissabte 5, abans del matx de lliga davant el Girona FC, les oficines estaran obertes a partir de les 16.00 hores.

gimnastic-ucrania