gimnastic-banner-the-beat-challenge

“Primavera Grana, amb tots és possible”

El Gimnàstic de Tarragona, SAD presenta la campanya de socis “Primavera Grana” per aquesta recta final de la Liga Adelante. Els nous abonats del Nàstic podran veure els 5 partits restants del campionat, al Nou Estadi, per només 50€.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD presenta la campanya de socis “Primavera Grana” per aquesta recta final de la Liga Adelante. Els nous abonats del Nàstic podran veure els 5 partits restants del campionat, al Nou Estadi, per només 50€.

Les quotes per fer-se soci es rebaixen substancialment respecte la campanya de desembre “Sé que m’estimes, vine’m a buscar”. El preu dels Gols i Preferent s’estableixen en 50€, respecte la quota de 99€ i 149€ que valia fins ara, mentre que la zona de Tribuna es manté en 249€. A més a més de l’estalvi que suposa fer-se soci en aquesta promoció, els nous abonats podran assegurar-se un seient per la propera temporada.

El lema “amb tots és possible” (#ambtots) anima a que el major nombre de socis donin el màxim suport a l’equip, des de les grades del Nou Estadi, en els transcendentals enfrontaments davant el Real Oviedo, CD Mirandés, CA Osasuna, CD Leganés i Deportivo Alavés.

D’altra banda, el preu de l’entrada a taquilla es veurà incrementat lleugerament. Les zones de Gol Nord i Gol Sud tindran un preu de 15€, Preferent valdrà 20€ i la zona de Tribuna costarà 30€ per partit.

Els encarregats de presentar aquesta nova campanya han estat Lluís Fàbregas, director general grana; Jordi Ruiz, responsable de l’Àrea Social; i Jose Maria Andreu Solé, responsable de Marketing i Patrocinis del Nàstic.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD situarà diferents espais a Tarragona per tal de donar facilitats a tots els aficionats que vulguin formalitzar el seu nou abonament. El Mercat Central de Tarragona i la Rambla Nova comptaran amb un estand, amb animació musical, on els nastiquers podran retirar el seu carnet. I el “Mini Nàstic” tindrà un itinerari pels principals llocs de Tarragona i els barris de la ciutat. A més a més, també està disponible l’espai online a la pàgina web oficial.

Recordem que també es realitzaran abonaments a les oficines grana (horari de dilluns a divendres de 9 a 13.30 i 16 a 19 hores) i a la Nàstic Hummel Store (horari de dilluns a dissabte de 10 a 13.30 i de 17 a 20.30 hores; i aquest diumenge 10 d’abril, la botiga estarà oberta de 9 a 13.30 hores).

gimnastic-ucrania