gimnastic-banner-the-beat-challenge

Primer entrenament a Peralada

L’equip inicia l’stage de preparació per al nou campionat a LaLiga2 concentrat a Peralada fins al divendres 22 de juliol. El dimecres, però, l’expedició es desplaçarà fins a Tarragona per disputar el primer amistós de la pretemporada davant el Villarreal CF.

L’equip inicia l’stage de preparació per al nou campionat a LaLiga2 concentrat a Peralada fins al divendres 22 de juliol. El dimecres, però, l’expedició es desplaçarà fins a Tarragona per disputar el primer amistós de la pretemporada davant el Villarreal CF.

El conjunt grana s’entrenarà, en doble sessió d’entrenament diària, al camp de gespa natural de l’hotel on s’allotja l’equip durant l’estada, el Peralada Wine Spa & Golf.

L’expedició ha sortit aquest matí des de Tarragona a les 11.45 hores, un cop finalitza la primera sessió d’entrenament de la jornada, que s’ha efectuat a les instal·lacions del Nou Estadi. Després del dinar i la posterior estona de descans, la plantilla s’ha exercitat a les 18.30 hores.

La segona sessió de la jornada d’avui ha durat poc més de noranta minuts i ha estat físico-tàctica. Principalment s’han realitzat rodes de passada, possessió per combinar amb els porters, defensa-atac i finalització a porteria específica. Un total de 27 jugadors són els que han viatjat en aquesta primera estada de sis dies a la província de Girona. Els futbolistes sota les ordres de Vicente Moreno són:

– Porters: Manuel Reina, Ondoa i José Perales.

– Defenses: Gerard Valentín, Oto Kakabadze, Daisuke Suzuki, Iago Bouzón, Xavi Molina, Mossa, Manolo Martínez, Pablo Marí i Mohammed Djetei.

– Centrecampistes: Levy Madinda, Giorgi Aburjania, Sergio Tejera, Juan Muñiz, C. Lobato, Ferran Giner, Wilfred Zahibo, José Carlos, Carlos Garcia i Nacho Pérez.

– Davanters: Jean Luc, Rayco, Álex López, S.Emaná i Cláudio Pitbull.

Demà, dimarts, l’equip entrenarà novament en sessió doble, a les 9.30 i 18.30 hores.

 

gimnastic-ucrania