gimnastic-banner-the-beat-challenge

Primer matx ball pel Juvenil B

El Juvenil B pot proclamar-se campió de lliga

El Juvenil B de Juana Romero pot proclamar-se dissabte campió de lliga

Els granes tenen 15 punts de marge sobre el 2n classificat, el Blanca Subur i 16 sobre 3r i 4rt, pel que, en cas de victòria, es proclamarien campions a falta de 4 jornades pel final de la competició.

Després de la gran victòria en la darrera jornada contra el Blanca Subur, per 3 a 0, els de Romero ja havien deixat pràcticament sentenciada la lliga. Ara tan sols cal esperar a fer matemàtic aquest campionat. I la primera opció la tindran dissabte al camp del Sant Andreu de la Barca.

Els barcelonins són 14ns amb 25 punts, menys de la meitat que el Nàstic, que ja en suma 59. La classificació però és enganyosa, de fet el St Andreu ve en una dinàmica molt positiva després guanyar els dos darrers partits, l’últim per un contundent 0 a 5. Els granes no es poden relaxar si volen rematar la gran temporada feta i proclamar-se, definitivament, campions de lliga.

“Tenim una molt bona oportunitat aquest dissabte. Si guanyem al Sant Andreu serem campions. És més, en funció dels resultats, podríem ser campions sense guanyar. Però volem rematar la feina i no allargar-ho més. Ens hagués agradat ser campions a casa, però si guanyem dissabte ja farem festa en el proper partit a Tarragona.” Comentava Juanan Romero, entrenador del Juvenil B. “El rival però no serà pas fàcil, ells segueixen lluitant per no baixar i ens posaran les coses molt difícils. Haurem d’estar molt concentrats i rendir a un nivell molt alt si volem sumar contra el Sant Andreu”.

El partit es juga el dissabte a les 17 hores a l’Estadi Municipal Can Salvi.

gimnastic-ucrania