gimnastic-banner-the-beat-challenge

Primer partit oficial del Nàstic Genuine

El Nàstic Genuine participarà aquest divendres en la cinquena edició del MIC Integra, cita que suposarà la primera competició oficial del nostre equip.

El Nàstic Genuine participarà aquest divendres en la cinquena edició del MIC Integra, cita que suposarà la primera competició oficial del nostre equip.

Els grana, es desplaçaran dijous cap a terres gironines per disputar, la jornada de divendres, diversos partits emmarcats en l’edició d’enguany del MIC Integra, una competició que s’engloba dins el MIC.

La competició la formen un total de 18 equips, organitzats en 6 grups de tres. La primera fase els conjunts de cada grup jugaran entre ells en sistema de lligueta, tots contra tots. A partir d’aquí, la resta de partits ja seran en sistema d’eliminatòria directe. El primer matx dels grana serà a les 10:30 hores contra les Penyes del Barça de l’Empordà i el segon es jugarà a partir de les 12:30 hores contra el CA La Garrotxa.

Serà, per tant, la primera vegada que els jugadors i jugadores del Nàstic Genuine prendran part en un matx contra un altre equip format íntegrament per jugadors amb DI. Els de Magrinyà ja havien fet algun amistós abans, però sempre en formats amb participació mixta, és a dir, amb nens amb DI i familiars, entrenadors o amics, completant els equips. Aquest cop, en canvi, els nostres podran viure l’experiència de disputar un partit de veritat. L’únic objectiu dels grana serà gaudir al màxim de cada partit i cada instant d’aquesta aventura.

El de divendres serà un nou pas endavant que consolida, encara més, un projecte que no fa més que créixer. Els nens i nenes del Nàstic Genuine podran gaudir, com fan tots els nens del nostre planter, de l’experiència de competir vestint el color grana.

gimnastic-ucrania