gimnastic-banner-the-beat-challenge

Primera final pel Juvenil A

El Juvenil A disputarà, dissabte a les 16 hores, una final contra el Sabadell.

El Juvenil A disputarà, dissabte a les 16 hores, una final contra el Sabadell.

Els de Manel Cazorla visiten el camp del cuer, el Sabadell, en un partit que serà una final. En cas de victòria, i en funció dels resultats, els grana podrien sortir de la zona de descens, en que van caure la jornada passada. En el partit d’anada el resultat ja va ser favorable als tarragonins.

La mala dinàmica de resultats en els darrers enfrontaments és oposada a la gran imatge i al bon futbol desplegats pels nostres, el que permet ser optimista de cara a la victòria contra els barcelonins. L’últim partit, sense anar més lluny, el Juvenil es va quedar a un pas de sumar contra La Damm, quallant un partit molt complet, en tots els registres del joc.

El tècnic del Juvenil A, Manel Cazorla, destaca la importància del partit de dissabte. “Ens hi juguem molt però hem d’estar tranquils. Estem a un molt bon nivell de joc, els resultats no han acompanyat fins ara, però el treball donarà segur recompensa. Si mantenim la línia de joc de les darreres jornades serem capaços de rendir a un alt nivell i això ens acostarà a la victòria. Estic convençut que si fem bé les coses els tres punts tornaran a Tarragona”.

gimnastic-ucrania