gimnastic-banner-the-beat-challenge

Primeres estades multiesportives del Club Gimnàstic

El Club Gimnàstic organitza aquest estiu les primeres estades multiesportives, on es combinaran tots els esports que es practiquen a les seccions de l'entitat grana: tennis, pàdel, piscina, gimnàstic rítmica, bàsquet, futbol sala, tennis taula, patí en línia,  escacs, patí artístic i manualitats. Tots aquells que vulguin gaudir d'aquestes primers estades multidsciplinars podran triar entre un horari de matí (de 9 a 13h) i un altre horari de matí i tarda (que inclou el dinar i acaba a les 17h). En tos dos casos està inclòs l'esmorzar i en els dos hi ha també la possibilitat de servei de guarderia, que abraçaria l'horari de 8 a 9h del matí.

Les jornades començaran el 25 de juny i s'allargaran un total de 7 setmanes, concloent el 10 d'agost. Les inscripcions ja es poden fer a través de les oficines del Tennis del Nàstic o , trucant al 977290915 o bé enviant un correu a tennis@gimnasticdetarragona.cat (enviant el formulari que trobareu en aquest link (http://www.gimnasticdetarragona.com/seccions/admin/documents/373117042Estades%20full%20inscripcio%202012.pdf).

El preu per setmana és de 95€ (75€ per als socis) en l'horari de matí i de 160€ (130€ per als socis) en horari complet de tot el dia. El servei de guarderia té un cost suplementari de 3€ per dia i nen o nena.  A més, el club ofereix un descompte del 25% a partir del tercer germà i d'un 10% a partir de la tercera setmana contractada.

gimnastic-ucrania