gimnastic-banner-the-beat-challenge

Primeres presentacions oficials 23-24, a La Canonja

Alberto Varo, Gorka Santamaría, Unai Dufur i David Concha

El Gimnàstic de Tarragona ha presentat oficialment a les primeres quatre incorporacions del mercat de fitxatges 2023-2024. L’edifici Època de La Canonja, municipi natal del meta Alberto Varo, ha estat l’escenari escollit per escoltar els primers missatges dels futbolistes.

Socis i aficionats del Nàstic, així com veïns del municipi tarragoní han estat partícips de l’acte obert al públic. L’alcalde de La Canonja, Roc Muñoz, ha estat l’encarregat d’iniciar la presentació i el president grana, Josep Maria Andreu, ha donat la primera benvinguda al porter, defensa, extrem i davanter que aquest nou curs defensaran la samarreta del Gimnàstic de Tarragona.

Abans de les paraules dels protagonistes, el director esportiu Sergi Parés, ha valorat les qualitats tècniques i tàctiques que aportaran a l’equip dirigit per Dani Vidal. Els futbolistes s’han mostrat contents d’estar a Tarragona i ambiciosos en la nova temporada a Primera Federación. Menció especial per Alberto Varo, que torna al Club de casa, ja que l’escut grana el va començar a lluir en categoria aleví.

En finalitzar l’atenció als mitjans de comunicació, els quatre futbolistes s’han fotografiat amb aficionats i veïns de La Canonja, amb Alberto Varo com a jugador estrella; precisament el Trofeu al Jugador Estrella, d’Estrella Damm, ha acompanyat l’esdeveniment en tot moment.

gimnastic-ucrania