gimnastic-banner-the-beat-challenge

Pro_Kaiiseer jugarà amb el Nàstic a la Virtual LaLiga eSports Santander

David Blázquez, natural d’ El Vendrell, amb l’alies Pro_Kaiiseer, és el jugador professional escollit pel Nàstic per disputar la segona edició de la competició virtual d’ 1 vs 1 creada per LaLiga.

David Blázquez, natural d’ El Vendrell, amb l’alies Pro_Kaiiseer, és el jugador professional escollit pel Nàstic per disputar la segona edició de la competició virtual d’ 1 vs 1 creada per LaLiga.

Aquest migdia ha visitat la sessió d’entrenament del primer equip i posteriorment ha rebut la samarreta oficial amb la que competirà a partir del 3 de desembre, dia que començaran les 9 rondes classificatòries de la temporada regular. El responsable de Màrqueting i Patrocinis del Gimnàstic de Tarragona, Jose Maria Andreu Solé; i el responsable de competicions del Nàstic eSports, Domi García, han estat els encarregats de donar-li la benvinguda a l’entitat i fer-li entrega de l’equipament esportiu. El jugador s’ha volgut presentar a tots els aficionats amb un vídeo.

La nova incorporació destaca per una gran destresa en la faceta defensiva i aquest any espera estar entre els 16 millors jugadors online de LaLiga. En les partides de Pro_Kaiiseer, a banda de lluir l’elàstica grana en els partits que disputarà, també utilitzarà l’escut del Nàstic i l’equipació oficial dels jugadors també serà la tarragonina.

A banda de David Blázquez, que defensarà els interessos grana com a jugador oficial, tots aquells socis i aficionats grana, que juguin al Fifa 19 a la PS4, també poden participar a la competició online en la categoria de “fans” del Gimnàstic de Tarragona. Les inscripcions ja estan obertes a www.virtuallaligaesports.com.

El nou jugador grana del Nàstic eSports destaca per una gran trajectòria i fites assolides en tornejos i campionats del joc Fifa en la plataforma de PS4. Els més importants són:

Fifa 2014: Semi-Finalista de la Final cup de PS4 de LVP.

Fifa 2015: Sub-campió d’Espanya al desembre, i top 8 de la divisió d’honor de la LVP, també top 8 de la lliga social.

Fifa 2016: Top 4 del gran open de Gamergy i Top 8 de les finals de lliga Playstation al juliol.

Fifa 2017: Participació a les ProSeries on els 10 millors jugadors d’Espanya disputaven una lliga en directe pel canal de Playstation i aconseguint la 7ena posició. També top 8 de l’open de juny de Gamergy.

Fifa 2018: Top 8 de Barcelona Games world, i al febre també va aconseguir quedar entre els 4 millors en el torneig que organitza esports and fun, en la lliga de McDonald’s de LVP quedant-se a només a una ronda per classificar-se entre els 16 millors. També campió de la Esl Imaging cafè.

Fifa 2019: top 16 Madrid Games week i campió a la Mollerussa Lan party.

gimnastic-ucrania