gimnastic-banner-the-beat-challenge

Programa de Sant Jordi 2012

El Nàstic serà un any més protagnista a la Rambla Nova per Sant Jordi. L'entitat grana instal·larà demà, des de primera hora del matí, el seu estand a la Rambla Nova, concretament en el tram de les entitats, que anirà des del carrer Sant Francesc fins a al Balcó del Mediterrani. A l'estand grana s'hi podrà trobar un gran assortiment de marxandatge, amb ofertes especials per a aquest dia. Per tots els que passin a comprar, hi haurà un seguit de sorpreses i descomptes que que el Nàstic anirà descobrint al llarg del dia.

Visita dels jugadors

A més, els jugadors de la primera plantilla visitaran aquest estand en dues ocasions durant la jornada. Al matí, i quan acabi la sessió d'entrenament, una primera representació del primer equip s'acostarà a l'estand, on signaran autògrafs i atendran als visitants que s'apropin a la Rambla Nova. Una segona representació del primer equip estarà a l'estand durant la tarda, visitant la Rambla Nova a dos quarts de sis.

El llibre del 125, protagonista

Un dels grans atractius serà el llibre del 125 aniversari del N`stic, d'Enric Pujol. Tots els que el comprin demà a l'estand de la Rambla Nova, gaudiran d'un descompte del 10%, el regal d'una bufanda del Nàstic i l'obsequi de dues entrades pel partit que els grana jugaran dissabte a les 18h contra l'Alcoyano de Luis César. Per tots aquells que ho vulguin, a més, l'autor del llibre, Enric Pujol estarà a l'estand signant exemplars de 12 a 13h del migdia.

gimnastic-ucrania