gimnastic-banner-the-beat-challenge

Promoció 'Juga un partit al Nou Estadi'

El Gimnàstic de Tarragona SAD ofereix l’oportunitat de posar-se a la pell dels jugadors granes i participar en un partit al Nou Estadi.

El club ha posat en marxa la promoció ‘Juga un partit al Nou Estadi’, una oportunitat única per viure en primera persona el que senten els jugadors del Nàstic. Per poder participar en aquest partit, els socis hauran de portar un nou soci (nova alta). D’aquesta manera, ambdós socis (tant l’antic com el nou) s’asseguraran una plaça per jugar un partit únic i molt especial.

Per altra banda, els que no siguin socis i vulguin participar-hi, hauran de donar-se d’alta. La vigència de la promoció és del dia 5 d’agost al dimecres 27 d’agost. Tots aquells que s’hagin donat d'alta o tots aquells socis que hagin portat un soci nou en el període del 5 al 27 d’agost i ho sol·licitin, seran inscrits per jugar el partit.

L’esdeveniment tindrà lloc el dissabte dia 30 d’agost a la tarda. Més endavant, el club es posarà en contacte amb els participants per informar de l’horari del partit.

Partit:

Cada participant rebrà una samarreta de regal de l’equip on jugui i, a més a més, entrarà al sorteig d’un pack de vins i caves Adernats. Els ‘jugadors’ inscrits s’organitzaran en quatre equips, els quals es repartiran en dos partits de 35 minuts cada part. Al finalitzar el partit es farà la fotografia d’equip i hi haurà un aperitiu facilitat per Fleca Flaqué juntament amb begudes proporcionades per Estrella Damm i Adernats.

Col·laboradors: Estrella Damm, Catalunya Caixa, Adernats i Fleca Flaqué.

 

Nota: El club es reserva el dret de modificar els equips i la durada de l’esdeveniment. 

gimnastic-ucrania