gimnastic-banner-the-beat-challenge

Promocions especials i banderoles per al Nàstic – Sestao River

El Club Gimnàstic de Tarragona SAD, juntament amb les pertinents empreses col·laboradores, ofereix una sèrie de promocions especials per al partit de la 2a eliminatòria del play-off d’ascens davant el Sestao River, que es jugarà aquest diumenge a les 19.00 hores. Per a aquest partit a més, el club ha decidit apostar una vegada més perquè els aficionats puguin recolzar i rebre l’equip com pertoca, i és per això que el Nou Estadi s’omplirà aquest diumenge amb banderoles que els aficionats trobaran a la seva localitat.

D’altra banda, es renoven els acords comercials amb el Grup Repsol i Bricodepot. Tots aquells aficionats que facin una despesa mínima de 25€ a les benzineres del Grup Repsol (Repsol, Campsa i Petronor), i una compra superior a 50€ en qualsevol de les botigues Bricodepot, podran bescanviar el tiquet de compra per una entrada de Gol o Preferent a les oficines del Nàstic.

Tanmateix, els comerços adherits a la campanya de promoció entre el Nàstic i l’Associació de Comerciants la Via T, també podran efectuar l’operació anterior per aconseguir la seva entrada per al partit de diumenge. A continuació es detallen els comerços participants amb els respectius  imports mínims. Tea shop i Restaurant Cal Peter: 20€; La Nova Taverna: 25€; Madonna, Oktober i Optica Glass: 30€; Palau del Baró: 32,50€; El Negrito i Negrita, i Tallers i Joieria Blazquez: 50€.

Finalment, i com en partits anteriors, els jugadors de futbol base de la província de Tarragona podran accedir gratuïtament al Nou Estadi amb la seva fitxa federativa corresponent. Aquests jugadors podran entrar presentant la seva fitxa, sense que sigui necessari bescanviar-ho per una entrada a les oficines del club.

A banda d’aquestes promocions, els aficionats també poden comprar entrades al Bar Petit Tarraco, al Bar del Tennis del Nàstic i a les oficines del club. El preu a la zona de Gol o Preferent és de 5€ i el de Tribuna 10€.

Aquesta setmana l’horari d’oficines és excepcional:

De dilluns a divendres de les 9 a 20 hores, ininterrompudament.

Dissabte de les 10 a 14 hores.

Diumenge des de les 10 hores i fins que acabi el Nàstic – Sestao River, que s’iniciarà a les 19 hores.

Horari de taquilles:

Diumenge a partir de les 16h i fins l’inici del partit.

gimnastic-ucrania