gimnastic-banner-the-beat-challenge

Promocions Nàstic – CD Mirandés

L’equip afronta la recta final de Liga Adelante immers en les posicions de play-off d’ascens a la Primera Divisió. El proper partit es juga al Nou Estadi, davant el CD Mirandes, el diumenge a les 17.00 hores, i l’entitat grana ofereix dues promocions per a socis i aficionats per tal que hi hagi el màxim nombre de nastiquers animant a l’equip.

L’equip afronta la recta final de la Liga Adelante immers en les posicions de play-off d’ascens a Primera Divisió. El proper partit es juga al Nou Estadi, davant el CD Mirandés, el diumenge a les 17.00 hores, i l’entitat grana ofereix dues promocions per a socis i aficionats per tal que hi hagi el màxim nombre de nastiquers animant a l’equip.

Amb la primera promoció, tots els socis podran adquirir entrades a Gol i Preferent a un preu de 5€ l’entrada, fins a un màxim de quatre. En aquest cas, els socis podran escollir la localitat que desitgin, independentment de la zona on estiguin abonats. La promoció no inclou Tribuna, ja que disposa de poques localitats.

Recordem que tots aquells aficionats que no siguin socis, poden formalitzar el seu abonament dintre de la campanya “Primavera Grana”, a partir de 50€, per viure els últims quatre enfrontaments al Nou Estadi; davant CD Mirandés, CD Leganés i CA Osasuna i Deportivo Alavés. L’horari de les oficines per aquesta setmana és de dilluns a divendres de 9 a 13.30 i de 16 a 19 hores, i el diumenge, obrirà a les 15 hores, dues hores abans de l’inici del partit davant el CD Mirandés.

Mentre que en la segona promoció, tots els aficionats que facin una compra igual o superior a 12€ a la Nàstic Hummel Store tindran una entrada de franc per al partit de diumenge a les 17 hores. El client podrà escollir la zona de l’entrada: Gol Sud, Gol Nord o Preferent.

L’horari de la botiga grana és de dilluns a divendres de 17 a 20.30 hores, i el dissabte de 10 a 13.30 i de 17 a 20.00 hores. Mentre que el diumenge, la Nàstic Hummel Store obrirà les portes a les 15.00h, dues hores abans de l’inici del matx.

gimnastic-ucrania