gimnastic-banner-the-beat-challenge

Promocions per al Nàstic – Elche CF

El Gimnàstic de Tarragona, SAD recupera la doble promoció per a socis i aficionats grana en el proper enfrontament al Nou Estadi, davant l’Elche CF.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD recupera la doble promoció per a socis i aficionats grana en el proper enfrontament al Nou Estadi, davant l’Elche CF.

Aquest divendres, el Nou Estadi acollirà un altre partit vital per als homes de Juan Merino. Per aquest motiu, l’entitat grana ofereix una nova promoció per a que el màxim nombre d’amics i/o familiars dels abonats del Nàstic hi siguin present al camp, i així, tots junts, aconseguir la tercera victòria consecutiva a Tarragona.

El partit, corresponent a la jornada 30 de LaLiga 1|2|3, serà davant l’Elche CF i es disputarà aquest divendres 17, a les 20 hores. Per a aprofitar les promocions que ofereix el Gimnàstic de Tarragona caldrà passar per les oficines de l’entitat o per la Nàstic Hummel Store. La promoció està limitada al nombre d’entrades destinades, per l’aforament, en cadascuna de les zones.

En el cas dels socis, podran retirar entrades de la seva zona on estan abonats al preu de 5€ cadascuna. Cada soci podrà retirar un màxim de 4 entrades per a cada partit. Mentre que socis, i també no socis, podran optar per aconseguir una entrada a la zona de Gol o Preferent, quan facin una compra mínima de 10€ a la Nàstic Hummel Store.

La ratxa grana i la possibilitat d’ampliar la bona dinàmica del primer equip passa pel terreny de joc i la graderia del Nou Estadi, on cal seguir sumant en busca d’apropar-nos a l’objectiu marcat per aquesta temporada. A falta de tretze jornades per finalitzar la competició regular i amb un total de 33 punts a la taula classificatòria, cal estar amb els nostres jugadors FINS al FINAL.

Recordem que l’horari de les oficines és de dilluns a divendres, de 9 a 13:30 hores i de 16 a 19 hores i els dies de partit dues hores abans de començar el matx. La Nàstic Hummel Store està oberta de dilluns a divendres de 10 a 13.30 i de 17 a 20 hores.

gimnastic-ucrania