gimnastic-banner-the-beat-challenge

Promocions per al Nàstic – UCAM Murcia CF de dissabte

El Gimnàstic de Tarragona, SAD ofereix una triple promoció per als socis i aficionats nastiquers en l'últim partit de la temporada davant l'UCAM Murcia CF, al Nou Estadi.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD ofereix una triple promoció per als socis i aficionats nastiquers en l’últim partit de la temporada davant l’UCAM Murcia CF, a casa.

El dissabte, el Nou Estadi acollirà la jornada 42 de LaLiga 1|2|3, un matx on l’equip grana pot aconseguir la permanència. L’entitat vol registrar una gran entrada al camp, i que fem junts el camí a la victòria com diu la lletra de l’himne del Nàstic.

El partit entre Nàstic i el conjunt murcià es disputarà aquest dissabte, 10 de juny a les 20.30 hores. Per a aprofitar les promocions que ofereix el Gimnàstic de Tarragona caldrà passar per les oficines de l’entitat o per la Nàstic Hummel Store. La promoció està limitada al nombre d’entrades destinades, per l’aforament, en cadascuna de les zones.

Pel que fa als socis, podran retirar entrades de la seva zona on estan abonats al preu de 5€ cadascuna. Cada soci podrà retirar un màxim de 2 entrades. Mentre que els aficionats en general, independentment que estiguin o no abonats, podran optar per aconseguir una entrada a la zona de Gol o Preferent, quan facin una compra mínima de 15€ a la Nàstic Hummel Store. També podran aconseguir, amb la compra de qualsevol de les samarretes oficials del Nàstic d’aquesta temporada per 35 euros, una entrada de Tribuna o dues entrades a la zona de Gol o Preferent.

El preu de les entrades per aquest partit són: 15€ a Gol, 20 a Preferent i 30 euros a la zona de Tribuna.

Recordem que l’horari de les oficines és de dilluns a divendres, de 9 a 13:30 hores i de 16 a 19 hores i els dies de partit dues hores abans de començar el matx. La Nàstic Hummel Store està oberta de dilluns a divendres de 10 a 13.30 i de 17 a 20 hores; mentre que el dia de partit obrirà dues hores abans d’iniciar-se el matx.

gimnastic-ucrania