gimnastic-banner-the-beat-challenge

Punt de mèrit contra el Tenerife

El Gimnàstic de Tarragona ha empatat a 1 gol contra el Tenerife, en un partit marcat per les adversitats que ha tingut l’equip local.
Es tractava del primer partit de César Ferrando com a entrenador del Nàstic i es pot dir que el conjunt tarragoní ja porta la seva empremta. L’equip ha demostrat concentració i una gran actitud defensiva. Ben aviat les coses s’han posat de cara pel Nàstic, ja que al minut 2 Jandro ha aprofitat una jugada col·lectiva per fer el primer gol del matx. Semblava que els homes de Ferrando farien valer el tòpic d’entrenador nou, victòria segura, però, altre cop, una jugada ha marcat decisivament el ritme del partit. En el minut 27 l’àrbitre del partit, Pino Zamorano ha decretat penal per unes possibles mans de Tortolero. Ni els jugadors locals ni el públic present al Nou Estadi podien creure el que acabava de succeir, ja que Tortolero tenia les mans enganxades al cos. El cas és que Ayoze no ha fallat i ha transformat el penal.
Tot i el contratemps els granes han continuat dominant durant la primera part del partit. Malgrat això, el Tenerife trencava el joc a partir de faltes i intentava aprofitar les contres per avançar-se.
En el minut 6 de la segona una altra decisió aribtral ha fet desaparèixer definitivament les aspiracions dels granes en el partit, ja que Tortolero ha vist la seva segona targeta groga. Cal recordar que la primera ha estat en el polèmic penal de la primera part. Llavors el Nàstic ha intentay l’èpica i el Tenerife aprofitar la superioritat numèrica, però s’ha trobat amb un Nàstic d’allò més ordenat en el terreny de joc. L’entrada de Mairata, Medina i Óscar Rubio ha donat aire als locals, que han disposat, fins i tot, d’alguna ocasió per desfer l’empat. Quan faltaven deu minuts Óscar López, que havia vist targeta groga per parlar amb l’àrbitre just després que xiulés penal, ha vist la segona groga i ha deixat els granes amb 9 homes. Tot i les dificultats, però, els tarragonins han aconseguit sumar un punt i han demostrat que també poden ser un equip agressiu. La millor recompensa, l’aplaudiment final del públic, exemplar durant tot el partit.

gimnastic-ucrania